Hvem er vi?

SLUT med Ledighed er er et firma, som har udviklet et koncept, der handler om, at skabe arbejdspladser til ledige, der matcher de ledige og omvendt. Det er over hele landet, og det gælder ledige indenfor mange faggrupper, uanset om de er uddannet eller uden uddannelse.

Vi arbejder især online, men også lokalt i takt med at antallet af ansatte vokser.  Lær os bedre at kende ved at surfe rundt på vores hjemmeside.

Klik på "Menu" eller "Mere" i højre hjørne af skærmen, så du ser alle de sider, der er på vores hjemmeside.

Virksomheden er grundlagt og ejet af Iværksætter og Pædagogisk Udviklingskonsulent Lone Skjoldholm.

Virksomheden har i flere år samarbejdet med jobcentre, kommuner, organisationer med flere om, at hjælpe ledige ud af ledighed. Det har virksomheden gjort og gør gennem innovation, kompetenceudvikling, iværksætteri og praktik. Kunder som vi har, er ledige, kommuner, jobcentre, virksomheder m.fl. 

Virksomhedens kontor:      

Nørregade 1, 1 tv.

6070 Christiansfeld

Telefon 42 94 33 35

Mail: info@slut-med-ledighed.dk 

 

 

Derfor er vi her

Der er rigtig mange ledige, der rigtig gerne vil ud af ledigheden. Dem vil vi gerne være til hjælp så meget som muligt. Derfor har vi i en tid nu haft kommuner, der har sendt deres ledige på vores uddannelser, som kunder.

Men vi ved, at der også er firmaer som efterlyser arbejdskraft. Men mange gange er det som om, der er en jungle imellem virksomheder og de ledige. Det kan der jo være mange grunde til. Derfor vil vi rigtig gerne hjælpe virksomheder med at få kvalificeret arbejdskraft. Derfor er vi her også.

Så vil vi også rigtig gerne selv gå foran i at skabe nye jobs. Det betyder, at vi må tænke ud af boksen og lære fx ledige at gøre det samme, for sammen kan vi opnå meget og skabe mange jobs. 

Webshop og kontakt til os

Du kan rette henvendelse ved at:

Skriv navn, email og hvad din henvendelse drejer sig om.

Så vil du høre fra os inden for 1-3 hverdage.

Nogle gange er det de ledige selv, der betaler og andre gange er det deres officielle netværk, fx den lediges kommune. Ønsker du at komme på et af vores forløb, så kan vi måske også hjælpe dig med det.

Vores side har også en webshop med flere betalingsmuligheder.

Se mere i vores Butik eller på vores side med Produkter

Betalingsmuligheder:

  • Kortbetalinger via Friendpay eller Paypal
  • Mobile Pay: 42 94 33 35
  • Bankoverførelse: Reg. mr. 1551 Konto nr. 4528243762

Angående Handel og Leveringsbetingelser se i Handel og levering