Tænke ud af boksen

17-07-2017

Det er der desværre mange der gør. Der er en lov her i Danmark om, at når man bliver ledig, så skal man søge mindst to job om ugen. Det lyder rigtig nemt. Men det er det ikke for alle ledige,fordi:

  1. Det er hårdt arbejde at være ledig
  2. Tilliden til nyt job og selvtilliden daler, MEN
  3. Kære Ledig, du er god nok
  4. Inspiration og nye muligheder til dig

1. Det er hårdt arbejde at være ledig

I starten går det godt, og forventningerne er STORE sammen med overbevisningen om, at jobbet er lige rundt om hjørnet...  Et håbefuldt kig hver dag i mailboksen (efter at datoen for, at man ikke kan ansøge mere, er overskredet)...for nu må der komme svar fra den arbejdsplads, som der er søgt job hos.

Men nej, ingen svar... Flere ansøgninger og mere venten. En gang imellem er der en venlig virksomhed, skole eller...der sender en tak for ansøgningen, og besked om, at det desværre ikke blev denne gang...

2. Tilliden begynder at dale

Hvad sker der så? Tilliden bliver gradvist mindre til, at jobbet kommer, men det ER svært at forstå, især på grund af de kvalifikationer, du har, måske med den uddannelse, du har taget eller de mange års erfaring du har i dit fag, og så videre... Men i stedet for går der den ene uge, så går den anden uge...der bliver til en måned, to måneder....

Det begynder også at blive svært, at holde selvtilliden oppe, for det er som om der er et lille stykke af den, der forsvinder, jo flere afslag der kommer. Det bliver også stadig sværere at forstå, hvorfor det tager SÅ lang tid, at få et job.

3. Kære Ledig, du er god nok

Det forstår vi godt, og derfor har vi lavet et lille kursus i Selvtillid, som du finder i vores Butik, og der kan være med til at selvtilliden kan blive styrket igen, for du er god nok. Men ved du, at der er mange, rigtig mange andre ledige, der søger det samme job som dig. Ved du at der er mange tusinder af arbejdsledige herhjemme? Der er da dem, der får job, men ikke alle vel?

Derfor er der jo netop brug for, at der sker noget andet. Derfor arbejder vi med at Vi skaber nye jobs, og vi har slået flere Ledige stillinger op på vores hjemmeside. Vi hører også gerne fra dig, hvad du synes om hjemmesiden eller har ideer til, hvad vi mere kan have med. For vi har de ledige i fokus, mest af alt, her i SLUT med Ledighed.

PS Du kan også Bliv medlem, og på den måde lad os hjælpe dig ud af ledighed trin for trin

29-05-2017

Det er der vist mange delte meninger om, og det har vi også dannet os nogle meninger om. Det er sket efter at vi har lavet en undersøgelse af forskellige teser om, hvordan ledige selv oplever at være ledige. Resulter af undersøgelsen er delvist medvirkende til, at denne hjemmeside er her, med de ydelser og muligheder, der er for ledige. 

 

Klik på "Menu" eller "Mere" i højre hjørne af skærmen, så du ser alle de sider, der er på vores hjemmeside.

29-05-2017

Vi har på et tidspunkt undersøgt, hvordan ledige forholder sig til muligheder i situationen - ledighed. Der er mange grunde til at forholde sig til det at være ledig. Der kan også være grunde, som kan medvirke til, at det kan opleves "op ad bakke", at være ledig. Måske mest for den ledige selv. Ikke dermed sagt, at det gælder alle ledige, men for nogle ledige.

 

Klik på "Menu" eller "Mere" i højre hjørne af skærmen, så du ser alle de sider, der er på vores hjemmeside.