Vi har flere ledige stillinger.

Se forskellige stillingsopslag længere nede på siden.

Flere stillinger er på vej...

Vi søger ofte folk inden for flere områder. Der er ofte ledige stillinger, der ikke kun er til bestemte faggrupper, men til en bred vifte af arbejdsgrene. 

Der er ingen tidsfrist på.  Vi ansætter løbende og derfor ansøger du når du finder en stilling, som du ønsker.

Disse stillingsopslag lægger vi ud med en kort beskrivelse, og en PDF fil, som du kan downloade. Hvis du er interesseret i en eller flere af stillingerne, kan du sende din ansøgning til info@slut-med-ledighed.dk eller du sender din ansøgning til os i brev med posten til vores kontor, hvor vores konsulent er: 

Mærk kuverten "Ansøning"

SLUTmedLedighed

Att. Lone Skjoldholm

Pæd. Udvikl. Konsulent

Nørregade 1, 1 tv.

6070 Christiansfeld

Så vil du høre fra os inden for en uge.

De ledige stillinger vi har, er:

 

 

SKUC søger voksenundervisere

SKUC søger voksenundervisere til grundpædagogiske kursusforløb og uddannelser

 

Vi søger

Vil du gerne undervise voksne på vores online kursusforløb - og uddannelser ?

Har du lyst til at være med til at kursister og studerende, der har mange forskellige forudsætninger og behov, lykkes i at komme videre i det de brænder for?

Vi ansætter løbende voksenundervisere, der kan være med til at undervise online på hold, par og individuelt. Du vil indgå i et team med andre voksenundervisere, og i nogle af kurserne og uddannelserne vil der også komme to undervisere på.

Løn bliver i overenskomst for Voksenundervisere.   

SKUC søger voksenundervisere 1

Vi søger:
Vil du gerne undervise voksne på vores online kursusforløb - og uddannelser ? Så læs mere om jobbet her i denne PDF. fil

SKUC søger voksenundervisere i mange fagområder

SKUC søger voksenundervisere inden for mange fagområder.

Vi søger

Vil du gerne undervise voksne i netop dit fagområde fx inden for it, håndværk, regnskab, musik, sprog, kunst, sundhed eller noget helt andet. Det kan blive online undervisning eller lokalt, hvor du bor.

Der er brug for mange undervisere i mange forskellige fag rigtig mange steder. 

Vi ansætter løbende voksenundervisere, der kan være med til at undervise online eller lokalt på hold, par og individuelt. Du vil indgå i et team med andre voksenundervisere, og i nogle af kurserne og uddannelserne vil der også komme to undervisere på.

Løn bliver i overenskomst for Voksenundervisere.   

SKUC søger voksenundervisere 2

Vi søger

Vil du gerne undervise voksne i netop dit fagområde fx inden for it, håndværk, regnskab, musik, sprog, kunst, sundhed eller noget helt andet, online eller lokalt. Så læs i denne PDF. fil

SKEA søger faste Freelancere

SKEA søger faste freelancere inden for mange fagområder.

Vi søger

Vil du gerne arbejde med netop dit fagområde, men endnu ikke har opnået job i det som du allerhelst vil, ved og kan. Så er det måske løsningen for dig at blive ansat hos os som fast Freelancer?

Der er brug for mange faste Freelancere i mange forskellige fagområder og professioner rigtig mange steder.

Vi ansætter løbende faste Freelancere, der kan arbejde som fagfolk inden for deres særlige område. Arbejder du bedst individuelt, i team eller? Alt efter fagområde er der masser af kombinationer både online og lokalt.

Løn vil følge det pågældende fags overenskomst

SKEA søger folk inden for mange faggrupper

Vi søger

Vil du gerne arbejde med netop dit fagområde, i det som du allerhelst vil, ved og kan. Så er det måske løsningen for dig at blive ansat hos os som fast Freelancer. Så læs mere i PDF. fil