Netværk er en af måderne at komme tættere på målet: SLUT med Ledighed

Netværk er mange ting og kan være i mange former og rammer. Her i SLUT med Ledighed er netværk en af de grundlæggende strategier, vi bruger for at hjælpe ledige ud af ledighed og videre ind i job. Netværk er noget, som vi kan tilbyde ledige i forskellige former. Vi vil gerne være med til at øge dine muligheder for netværk, og derfor har vi udviklet 3 typer medlemskaber. Se ved hvert medlemskab, hvad der bedst passer til dit behov. Når du er tilmeldt og har betalt dit medlemskab første gang, vil du modtage velkomstpakken, uanset hvilket medlemskab du vælger.

Du kan også altid skifte til et af de andre medlemskaber, og du er kun medlem så længe du ønsker at være med.

Det er de tre typer medlemskaber du har mulighed for, og kun så længe, som du ønsker at være med. Hvis du vælger at blive Medlem PREMIUM hos os, er du samtidig med til at skabe arbejdspladser.

Medlemskab BASIS

Hvis du vælger Medlemskab BASIS betyder det, at du gerne vil modtage disse ydelser via din mailbox en gang om måneden:

 • Nyhedsbrev
 • Inspirations video 
 • Tipskort

Nyhedbrev

Du vil blive infomeret om, hvad der rører sig i øjeblikket for de ledige i samfund, erhvervsliv og i det offentlige netværk. Men også om, hvad vi kan tilbyde, hvor og hvornår vi holder foredrag, workshops, køb af billetter m.m. 

Inspirations video

Det er inspiration til dig i hverdagen som ledig. Ledighed kan opleves på forskellige måder, men ofte med mange af de samme udfordringer. Derfor kan disse videoer være til inspiration og løfte lidt op i situationen. Det kan være med sjove input, spændende input m.m. 

Tipskort

Det vil være månedens  praktiske gode råd og tips til, hvad du kan bruge info og inspiratioenen til i din hverdag som ledig. 

Tilmelding og betaling her: Bliv medlem

Medlemskab STANDARD

Hvis du vælger Medlemskab STANDARD betyder det, at du gerne vil modtage disse ydelser via din mailbox en gang om måneden:

 • Nyhedsbrev
 • Inspirations video 
 • Tipskort
 • Faktaboksen
 • Jobbank

Nyhedsbrev, Inspirationsvideo og Tipskort

- se beskrivelse foroven i Medlemskab BASIS

Faktaboksen

Du vil modtage nogle fakta-materialer i et enkel, konkret og letforståelig sprog og layaout. Der er stor bevægelse i Danmark i forhold ledige hos politikere, kommuner, og mange andre offentlige netværk. Men også hos erhverslivet og i samfundet. Fordelen her er, at du vil få fingeren lidt på pulsen ved faktuelle perspektiver, der udvider din horisont i forhold til ledighed og vejen ud af ledighed.

Jobbanken

Du vil i starten af dit medlemskab modtage en formular, som du udfylder, evt. med vores hjælp. Så vil du sammen med dit CV og besvarelse af formular komme i vores kartotek i Jobbanken. Når så vi selv som virksomhed eller andre virksomheder efterspørger folk i udvalgte jobs, så vil du være forest i køen. (se mere info i Jobbank og underfanerne der)

Tilmelding og betalling her: Bliv medlem

Medlemskab PREMIUM

Hvis du vælger Medlemskab PREMIUM betyder det, at du gerne vil modtage disse ydelser via din mailbox en gang om måneden:

 • Nyhedsbrev
 • Inspirations video 
 • Tipskort
 • Faktaboksen
 • Jobbank
 • Personlig Konsulent
 • Netværksgruppe

Nyhedsbrev, Inspirationsvideo, Tipskort, Faktaboksen, og Jobbank

- se info oven over ved medlemskab BASIS og STANDARD.

Personlig Konsulent

Du vil blive tilbudt at blive få en personlig, pædagogisk konsulent. Det er en uddannet konsulent, som kan være med dig hele vejen, trin for trin i at komme ud af ledighed. I vil have en løbende kontakt over mail. Hvis du har spørgsmål, der er for lange at bevarer via mails, vil konsulenten sende dig en lydfil med få minutters varighed, hvor dine svar vil være på. Du har kun en personlig, pædagogisk konsulent så længe du ønsker det, selv om dit medlemskab fortsætter.

Netværksgruppe

Du vil blive tilbudt at komme med i en netværksgruppe. Denne gruppe vil være online. Her vil der være en Netværksleder, som vil have ansvar for gruppen, som kan bestå af 3-9 personer. I vil mødes en gang hver 14 dag online i et virtuelt rum. Dette er ikke svært og Netværkslederen hjælper trin for trin. I netværksgruppen vil i komme ind på forskellige områder, som er relevante for ledige, og for dem, der er på vej ud af ledighed og for dem, der ikke længere er ledig. Her kan i være til indbyrdes inspiration m.m. Du er kun med så længe du ønsker at være i gruppen, selv om dit medlemskab fortsætter.

Så er du også med til at skabe arbejdspladser!

Dem, som vælger Medlemskab PREMIUM er samtidig med til at skabe arbejdspladser, til sig selv og til andre. Jo flere, der er Medlem PREMIUM, jo flere arbejdspladser får vi skabt. Se mere på Jobbank og Uddannelser

Tilmelding og betaling her: Bliv medlem

Skaf medlemmer og optjen bonus

Der er mange ledige, der har brug for de ydelser og medlemskaber, som vi tilbyder. Derfor vil vi gerne give dig mulighed for at være med, for du kender måske andre, der er ledige:

 1. Når du har skaffet et medlem, sender du en mail med dit medlems nr. der fortæller at det er dig, der har skaffet et medlem. Husk også at skriv navn og mail på det nye medlem. Er du ikke selv medlem, skriver du i stedet dit fulde navn og navnet på det medlem, du har skaffet, som du sender til os på en mail.  
 2. Når vi har modtaget tilmelding og betaling første gang fra det nye medlem, vil du modtage en mail med bekræftelse på din optjente bonus. 
 3. For hvert medlem, som du skaffer, vil du 50  bonus point. Vi har forskellige gaver og events du kan vælge imellem alt efter, hvor mange bonuspoint du har optjent.

Du kan også vælge at få udbetalt dine bonus kontant, da hvert bonuspoint vil svare til 1 krone.

Når du har optjent minimum 300 bonuspoint, vil du modtage en mail, med valgmuligheder for. hvad du kunne bruge din optjente bonus til. Så mailer du tilbage til os, hvad du vælger og så modtager du din bonus enten i form af gaver, event eller penge. Eller du også kan vælge at fortsætte din bonusopsparing. Valget er dit.