Det er en uddannelse for ledige som ikke- ledige

Det er en af de uddannelser, vi tilbyder alle, som er interesseret i at blive opkvalificeret med en kortere uddannelse i at undervise voksne.

Voksenpædagogik

Voksne er en særlig målgruppe, med nogle behov, der er vigtige at tilgodese for, at deres udbytte af undervisningen bliver optimal. 

Kommunikation

Vi har i flere år uddannet voksenundervisere, med tillæg af kommunikationsmodul. En voksenunderviser skal ikke bare være en dygtig formidler, men også god til at kommunikerer.  

Didaktik

Vi anvender nogle af de mest anerkendte didaktikkere, social pædagogiske forskere og praktikere. Deres teorier, modeller og metoder samt vores egne mange års erfaring med at undervise voksne, vil give dig en værktøjskasse lige til at bruge til at omdanne teori til praksis.

Se mere i vores Butik her.

Eksamen og Uddannelsesbevis

Uddannelsen slutter af med eksamen, der er skriftlig og mundtlig. Bedømmelsen sker efter 7-trins skalaen. Når du afslutter får du et uddannelsesbevis. Det er en professionel, faglig og grundpædagogisk uddannelse, som du kan få glæde af uanset om du vil undervise i din fritid, på et allerede eksisterende job, i egen virksomhed, i en forening eller...

Vil du vide mere eller har nogle spørgsmål til uddannelsen, så kontakt os på info@slut-med-ledighed.dk eller udfyld formuleren på Kontakt os

Så vil vi svare dig tilbage på mail inden 1-3 hverdage. 

Er du ledig og gerne vil undervise voksne?

Vi uddanner ledige i at undervise voksen på en professionel, faglig og pædagogisk måde. Det gør vi, fordi det er noget, der er højaktuelt. Læring, komepetenceudvikling og kommunikation er noget, som bliver anvendt hver dag rigtig mange steder. Livslang læring er noget vi alle oplever. Undervisning af voksne er en dynamisk, fantastisk og livsbekræftende opgave, hvor der arbejdes med at forme, danne og udvikle andre mennesker.

Når vi uddanner ledige her, er det hovedsagligt med disse formål at:

  1. Uddanne vores egne voksenundervisere, der efter endt uddannelse så vidt muligt tilbydes ansættelse hos os, hvor de underviser på vores uddannelser.
  2. Uddanne voksenundervisere, der efter endt uddannelse fx kan bygge ovenpå med Freelancer Uddannelsen, for at komme til at arbejde med at undervise i deres speciale, fag eller interesse.
  3. Uddanner voksenundervisere, fordi der er eksterne virksomheder og andre interesserede, der mangler voksenundervisere.

Er du ledig og interesseret?

Så er du velkommen til at kontakte os for mere info ved at skrive en mail til info@slut-med-ledighed.dk eller udfylde formularen på Kontakt os 

Husk at skrive det er i forbindelse med Voksenunderviser Uddannelsen. Så svarer vi dig inden 1-3 hverdage.

Hvis du tænker på, at få uddannelsen betalt af dit offentlige netværk, så tal med os først, da vi har erfaringer i dette.