Hvem er de "Ledige"?

Der er ledige indenfor mange faggrupper. Der er også ledige, som er ufaglærte. 

Hvis du er ledig, det vil sige er uden job, men har et fag du gerne vil arbejde indenfor, men endnu ikke har fået job, kan vi måske hjælpe dig videre.

Vi har flere pakkeløsninger, der bliver tilpasset den enkelte lediges forudsætninger, behov, ønsker uanset fag. Nogle ledige får hjælp til at få det betalt via deres officielle netværk. (men det kan vi tilbyde at hjælpe den enkelte ledige med, så kontakt os  gerne før du selv gør noget)

Det er ikke sådan, at du kommer i et forløb og så står som ledig bagefter.

Målet er at vi så vidt det er muligt, ansætter dig eller er med i processen med, at du bliver ansat i et andet firrma, organisation eller andre.

Det er ikke sådan, at du kommer igenenm et forløb og så står uden job.

Vores forløb er lavet sådan at i de sidste faser, så blive dit nye job tilpasset dig, og du kommer ind i en praktik/prøveperiode. Vi vil gerne sikre, at både du og vi eller den virksomhed, som du er i praktik eller i prøveperiode hos, er enige om og glade for, at du fortsætter som ansat. Men det forventer vi, at alle involverede vil være.

Det er ikke sådan, at vi får penge for hver ledig vi får i job.

Vi gør dette her som privat virksomhed, der er igang med at udvide og vokse som virksomhed i antal ansatte. Men vi begrænser os ikke til en bestemt faggruppe, da vi ansætter inden for mange faggrupper.

Er du ufaglært er det ingen hindring.

Nogler ufaglærte har måske mange års erhvervserfaring. Andre har kun lidt.

Men det vigtige her er, at du gerne vil gå vejen for at komme ud af ledighed og ind i et job tilpasset dig, Det gør vi på mange måder og ved hjælp af vores produkter, ydelser og uddannelser.

Det er den enkelte ledige, som vi forholder os til og hjælper i gang. 

 

Er på vej...

Se mere i Er du ledig?