Vi tænker ud af boksen

I dag er der mange ledige, der allerede har en masse kompetencer, potentiale og viden, men ikke ved, hvordan de skal komme igang med at få et job inden for det. Vi arbejder med at hjælpe sådanne ledige igang. Det gør vi på flere måder. 

Hvis du er en af dem, som gerne vil i gang, men ikke ved hvordan, og som er villig til at tænke ud af boksen, så vil vi gerne hjælpe dig i gang trin for trin. De som vi hjælper i gang, vil så vidt muligt blive ansatte hos os, så længe de forholder sig indenfor rammer og værdier i vores personalekontrakt og politik. 

Er det svært at finde det job, der lige matcher dine forudsætninger, behov og ønsker? - og måske er der en grund til det?  Måske er det, fordi du allerede tænker ud af boksen? Måske du er en, som allerede gør dig nogle tanker om dine muligheder i vejen ud af ledighed? Så har du måske en freelancer gemt i dig?

Vi kan ikke hjælpe alle, men vi vil gerne hjælpe så mange som muligt.

Så se mere i næste afsnit:

Bliv Freelancer

Hvad mener vi med det?

Den traditionelle forståelse af, hvad en freelancer er: at du har nogle kompetencer, viden, osv. som du kan tilbyde til nogle bestemte målgrupper. Så kan du måske opnå nogle timers arbejde her og der. Men det er meget usikkert, hvor meget du får af lave fra uge til uge, ligesom det også kan være usikkert om, hvor meget økonomi du får ud af det.

Men vi tænker ud af boksen:

  • En freelancer for os, er en som har kompetencer, viden med mere, som er hentet gennem fx uddannelse, erhvervserfaring eller på anden vis. 
  • En freelancer for os, er en der selv bestemmer sine antal af arbejdstimer pr. uge
  • En freelancer for os, er en der har medindflydelse, medansvar medbestemmelse på sit job
  • En freelancer hos os, er en der tænker ud af boksen og er med til sammen med os at bygge sit nye job

Mange går med en drøm eller længsel efter at arbejde med lige det, der passer til deres forudsætninger, kompetencer, viden, erfaringer, behov og ønsker. Vi vil gerne være en åben dør til dette.

Mange gange er det jobbet, forventninger eller betingelser fra omgivelserne eller økonomien, der er i fokus, når et nyt job søges. Men måske er det at være ledig en god mulighed for at øve indflydelse på sit næste og nye job? Vi vil gerne tænke ud af boksen sammen med dig.

Vi kan ikke hjælpe alle, men vi vil gerne hjælpe så mange som muligt.

Se mere i næste afsnit:

 

Vil du vide mere?

Vi har flere veje til målet: SLUT med Ledighed 

  • Vi kan hjælpe en freelancer i gang trin for trin
  • Vi kan tilbyde en freelancer strategier og løsninger til at lykkes i sit fag eller område
  • Vi kan tilbyde hjælp gennem innovation, kompetenceudvikling, iværksætteri og praktik
  • Vi kan tilbyde en freelancer ansættelse med fast timeløn, i forskellige former, hvilket vil ske i de sidste trin i processen 
  • Vi kan tilbyde forskellige tilbygninger og opkvalificeringer, som gradvist kan være med til at udvide frelancerens arbejdsfelt, opgaver og ansvarsområde, indtægt og anciennitet

Igennem hele processen stræber vi efter at give den enkelte tryghed, forudsigelighed og tager udgangspunkt i dine forudsætninger. Vi skaber rammerne sammen med dig, men vi ser dig, som eksperten på dit område eller fag.

Skulle du mod forventning ikke ønske at være freelancer hos os efter endt forløb eller vil videre end det, så vil vi stræbe efter at hjælpe dig så langt og så meget som muligt i samarbejde med vores kunder, og hvad vi videre kan tllbyde dig hos SlUT med Ledighed.

Vil du gerne finde ud af mere? så send os en mail på: freelancere@slut-med-ledighed.dk eller udfyld vores folder i Kontakt os  Du er også velkommen til at downloade vores brochure på Brochurer i PDF

Studiehåndbog er på vej...

Hvis du tænker på, at få uddannelsen betalt af dit offentlige netværk, så tal med os først, da vi har erfaringer i dette.