Jobbank hos os er flere ting

For at illusterer det, vil vi dele ordet lidt op:

Job hos os betyder at: vi tænker ud af boksen så meget som muligt. Der er flere strategier vi bruger, hvor der vedvarende vil blive genereret og re-produkseret job, så antal af job stiger gradvidst. Jobs varierer i tid, sted, omfang, område og meget mere. Derfor er det hos os vigtigt, at den, der gerne vil varertage det enkelte job, matcher jobbet og omvendt. 

Bank hos os betyder at: Det er et sted, der indeholder ressourcer til gavn, glæde og hjælp for dem, der har brug for disse ressourcer. Ligesom i en bank, der har penge som sine ressoucer og tilbyder mange forskellige ydelser, strategier og muligheder til kunderne af banken - sådan er det også i vores "bank". Vi arbejder hver dag på at øge vores ressourcer i form af forskellige ydelser, strategier og muligheder til kunderne når målet: SLUT med Ledighed.

Jobbank hos os betyder derfor:

  1. alle ydelser er med det formål og mål, at det bliver slut med ledighed for dem, som benytter sig af det. Men at vejen dertil er individuel. 
  2. alle vores uddannelser er med det mål, at ansætte så mange som muligt, der gennemfører uddannelserne. Derfor vil der i disse forløb indgå praktik som en prøveperiode for den studerende og for os. Sådan at der stræbes efter at den enkelte ansættes i forlængelse af sådan et forløb. 
  3. flere af vores strategier bliver anvendt til at hjælpe dem, der måtte ønske det, job andet sted end hos os - se her i de forskellige underfaner, der er i jobbanken
  4. det er ikke kun produktet, der er vigtigt for os (et job for bare at have et job) men processen er lige så vigtig (trin for trin tilpasset den enkelte ledige). For den enkelte ledig er værdigfuld og får her indflydelse på egen situation og fremtid i erhverslivet og dermed i samfundet
  5. som i en almindelig bank, hvor kunder er forskellige, er de ledige også meget forskellige og har forskellige behov, forudsætninger og ønsker. Derfor vil vores udvalg af ressourcer i form af ydelser, strategier og muligheder være varierede, så der er mulighed for forskellige længder af forløb, ved at der tages højde for, at nogle er mere selvstændige end andre og vil helst kører sololøb og andre vil helst på hold osv. 

Kun for STANDARD - eller PRENIUM medlemmer

Jobbank er noget som er muligt med medlemskab STANDARD eller PREMIUM. Udover jobbank vil du også få andre gode medlemsfordele.

Se mere her: Bliv medlem  og Klub Netværk