Hvad menes der med det?

Det vil vi give nogle eksempler på her. Det gør vi for, at du ser, at der er mange i samme situation, der ligesom dig ønsker at det bliver SLUT med Ledighed også for dem. Men der mangle noget netværk eller en åben dør eller opkvalificering eller... Alt hvad du ser vi har på denne hjemmeside har til formål at hjælpe så mange ledige, som det er os muligt ud af ledighed. For vi ved det betyder et mere værdigt liv og stabilt liv for mange. Det gælder privat, økonomisk og menneskeligt. Derfor er vi her, for at hjælpe så mange til det, ved at tænke ud af boksen og ved at gå med hele veje for dem, som måtte ønske det.

Når du har set nogle af disse eksempler, kan det være at du bliver motiveret til at trin for trin at bevæge dig ud af ledighed sammen med os?

 

 

Efter to år på dagpenge og stadig uden job

Der er nogle, der oplever at være ledig i en tid, hvor reglerne er lavet meget om i fagforeninger. Det er desværre ofte ikke til det bedste for de ledige. Det fandt man ud af, og derfor er der nogle af dem, som ryger ud af dagpengesystemet efter to år, der nu får forsørgelse af det offentlige.

De kommer nu igennem en anden form for forløb end da de var i fagforening. Andre får ikke noget og må leve af den andens indtægt. Så behovet for at den anden kommer ud af ledighed er stort.

Det startede med en sygemelding

Nogle oplever at de er nødt til at sygemelde sig af flere grunde. Når de bliver sygemeldt, opdager de, at reglerne er ændret meget. Det betyder blandt andet, at de skal møde op til forskellige møder, aktiviteter og forløb, imens de stadig er sygemeldt. Uanset, om det er deres arbejdsgiver, det offentlige eller fagforeningen, der betaler deres sygedagpenge.

Der er nogle der har været sygemeldte i flere år, og nogle har været det i kortere tid. Det er i alle aldre, og det er derfor svært for dem, som fx har taget uddannelse og har fået job bagefter. Hvor de pludselig kommer ind i en langtids sygemelding.

Der er andre som har startet på en uddannelse og når midtvejs og må standse op. De bliver nødt til at lade sig sygemelde, fordi deres ressourcer ikke slår til. 

Fælles for dem alle, er at de rigtig gerne vil klare sig selv, men har intet netværk eller ikke nok netværk., mangler en åben dør eller andet, så de kan øve indflydelse på deres egen situation.

Stadig på kontanthjælp...

Så er der nogle der oplever at de kommer på kontanthjælp. Det kan der være mange forskellige grunde til. Når de er på kontanthjælp er der flere der oplever at være der i flere år. De prøver forskellige ting, som de vælger af aktivering for at se om det er vejen ud. Det er det nogle gange, men ikke for alle. 

For nogle af dem som det ikke sker så nemt for, har måske ikke helt de samme ressourcer, forudsætninger eller overskud, som andre. De vil gerne, men har brug for at komme igennem en procec trin for trin tilpasset dem. 

Men det kan være svært for dem selv og deres officielle netværk at have en sådan tilpasset proces til den enkelte. Det kan opleves som lidt af en labyrint. Men de har viljen til at vil øve indflydelse på deres situation, sammen med andre.

 

Ledig og hvad så nu?

Online foredrag

Se dette online foredrag, som inspiration til dig, med gode råd, løsningsmodeller og strategier hvor, hvordan du med dine kompetencer og ressourcer kan være med til at højne din vej til SLUT med Ledighed og komme igang med en proces trin for trin der er tilpasset dig!

Du er ikke alene, og der er mange, som står i samme situation som dig. Derfor har vi lavet dette online foredrag. Det er nødvendigt at der tænkes ud boksen - og gerne sammen med dig. 

Prisen på dette online foredrag, der varer ca 1 1/2 time koster 250,00 kr i deltagerpris. Vi glæder os til at hjælpe dig. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en mail med dato og tid for, hvornår foredraget finder sted.

Du kan tilmelde dig til online foredrag her

Fyldt med inspiration, med gode råd, løsningsmodeller og strategier til at komme i mål: SLUT med Ledighed