Ledig og uddannet

Der er dem, der går i gang med en uddannelse i fuld forventning til, at der er gode jobmuligheder indenfor faget til dem bagefter. Sådan er det også for mange. Men der er også dem, der ikke oplever det. 

I starten prøver man at gøre, hvad man kan for at opnå job i sit fag, men jo længere tid, der går uden resultater, bliver det stadig sværere, at være helt optimistisk.

Om man vil det eller ej, kan det blive sådan, på grund af afslag på afslag, at det selvværd og den selvtillid, som man oplevede og opnåede under uddannelsen, kan blive svær at holde fast i, når man er ledig på trods af sin uddannelse.

Det er selvom man har kompetencer, viden og erfaringer i sit fag.

Et eksempel:

En kvinde gennemfører sin læreruddannelse og har nydt sine studier såvel som praktikperioderne. I slutningen af uddannelsen oplever hun flere af hendes medstuderende har let ved at få job, der venter dem, når de er færdiguddannet. Ja, nogle af dem bliver endda headhunted.

Denne kvinde beslutter sig for helt at koncentrer sig om at gennemfører uddannelsen, og så vil hun søge job bagefter.

Men inden hun når at blive færdig, begynder medier, (der før viste meget om det store behov for nye lærere, ellers vil Danmark stå i problemer med mangel på skolelærere om få år) nu at vise, hvordan der tages store beslutninger og laves reformer, der betyder kæmpe besparelser på skoleområdet. 

Kvinden er nu færdiguddannet og går fuldt ud for at finde sig det lærerjob, der macther hendes kompetencer og linjefag. Hun finder nu hurtigt ud af, at flere skoler har måtte fyre mange lærere, og der er ikke længere ret mange skoler, som søger efter nye lærere - alligevel...

Det betyder for hende, at uanset hvor mange lærerjobs og jobsamtaler hun kommer til, så er der flere hundrede andre, der også søger det samme job. Det er som at lede efter en nål i en høstak. Det går op for hende, at hendes forventning om at flere års studier ville give hende job i noget, hun brændte for og ville elske at arbejde med, pludselig ikke var inden for rækkevidde alligevel!

Hvad er der så at gøre?

 

Ledig og hvad så nu?

Online foredrag (se det når du vil, hvor du vil, hvordan du vil)

Se dette online foredrag, som inspiration til dig, med gode råd, løsningsmodeller og strategier hvor, hvordan du med dit fag kan være med til at højne din vej til SLUT med Ledighed og komme igang med at arbejde med det du kan, vil og brænder for!

Du er ikke alene, der er mange som står i samme situation som dig. Derfor har vi lavet dette online foredrag. Det er nødvendigt at der tænkes ud boksen - og gerne sammen med dig. 

Prisen på dette online foredrag, der varer ca 1 1/2 time koster 250,00 kr i deltagerpris. Vi glæder os til at hjælpe dig. Når du har købt det, og vi har modtaget betalingen Butik , eller bestiller det vil du modtage en ordrebekræftelse på, hvordan og hvornår du kan downloade det.

 

Klik på "Menu" eller "Mere" i højre hjørne af skærmen, så du ser alle de sider, der er på vores hjemmeside.

 

Du kan tilmelde dig til online foredrag her

Fyldt med inspiration, med gode råd, løsningsmodeller og strategier til at komme i mål: SLUT med Ledighed